Meerkant slaan

Om moersleutelvlakken, eenvoudige oppervlakken of meerdere randen te produceren, raden we polygoondraaien met het Schwanog-systeem aan. Schwanog slagmessen zijn uit voorraad leverbaar voor alle gangbare machinetypes en apparatuur voor polygoondraaien. Zoals alle Schwanog-systemen zijn ook de slagmessen ontworpen met wisselplaten. Met het Schwanog-systeem worden de meerdere kanten in één proces direct op de draaibank bewerkt. De tijdrovende omschakeling van draaien naar frezen is niet meer nodig. Meerkant slaan is beduidend sneller dan frezen, ook de procesbetrouwbaarheid neemt aanzienlijk toe dankzij het geïntegreerde productieproces op één machine en de kosten dalen aanzienlijk.

Radiaal slaan

Axiaal slaan

Enkele voorbeelden uit ons programma

  • Langere machinelooptijden door minimale insteltijden en onbemande nacht- en weekenddiensten;

  • Snelle afschrijving door lage vervolgkosten voor werkstuk beladen en programmeerwerk;

  • Concentratie van uw specialisten op veeleisende werkstukken;

  • Optimale benutting van niet-productieve tijden door automatisering van activiteiten parallel aan productie.

Vanaf het voorjaar van 2022 kan de ROBILO ook automatisch de spankoppen wisselen met een stop – met een grijperstation dat achteraf kan worden gemonteerd. Op deze manier kunt u ook kleinere batches automatiseren. Zeer eenvoudig in gebruik – zoals u van HAINBUCH gewend bent.

ROBILO – de ongecompliceerde laadrobot voor uw automatisering!

Offerte aanvragen
    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website (verplicht).