UNDER CONSTRUCTION!

Sinds dat Elles en Peter de zaak runnen (2009) en het nieuwe kantoor op Regelinkstraat 16 (2019) gaan we de complete IT vervangen.

Tot nu toe wat het best wel ‘houtje-touwtje’ aan elkaar gemaakt (alle kabels kwamen bij elkaar in het kachelhok waar de server stond).

Nadeel van een eigen server is onderhoud, reparatie, zelf voor veiligheid zorgen, onverwachtse kosten als iets niet werkt en afhankelijk van anderen als iets niet werkt (we werken ook ‘af en toe’ buiten 8:00-17:00u).

Van den Brink ICT is alles aan het updaten, server verdwijnt en we gaan de Cloud in met email, boekhouding en dergelijke. Hierdoor zal alles de komende jaren veel soepeler gaan lopen en overal toegankelijk zijn. Naast glasvezel krijgen we ook een 4G/5G backup zodat we door kunnen werken als het KPN glasvezelnetwerk er een keer uit ligt (ook belangrijk voor het alarm systeem en de camera’s).

In plaats van de server komt er een mooie patchkast waar modem en andere ‘slimme’ apparatuur samen komt.

Het pand aan de overkant (15a) hebben we een tijd verhuurd gehad, maar is nu weer leeg en gaan we zelf een invulling verzinnen.

Hier moet ook alarm, camera’s en internet komen.

In plaats van een eigen internetverbinding op 15a hebben we ervoor gekozen met straalzenders te werken, een 1-malige aanschaf in plaats van maandelijkse kosten!

Screenshot

Op 15a liggen teveel zonnepanelen voor dit moment, dus mocht iemand overdag zijn auto een keer willen laden, wees welkom!

UNDER CONSTRUCTION!

Het kantoor in pand op 15a zal door onze dochter gebruikt worden om thuis te werken van haar eigen werkgever én zal ze de boekhouding van de Holding doen.

Ze heeft zelf het meubilair bij THO Terborg uitgekozen, in dezelfde stijl als we op het kantoor van BIS Specials op nummer 16 gebruiken.

Er komt nog een ander kleurtje op de muur en een vloerbedekking.

Het schilderwerk wordt zoals altijd door Martin Buunk en zijn mensen gedaan.