Ontdek onze nieuwste innovaties, ontworpen en geproduceerd om aan de steeds hogere eisen van de industrie te voldoen!

CP 130: Pneumatische zelfcentrerende spanner/klem.

Kracht en precisie
De CP 130, de eerste van een nieuwe reeks van steeds beter presterende klemmen, maakt indruk met zijn modulaire karakter, zijn zelfcentrerende pneumatische klemming naar binnen en naar buiten, en biedt de mogelijkheid van een excentrische positionering voor optimale toegankelijkheid.

Ontwikkeld om de bewerkingsmogelijkheden te vergroten, met name tot 5-assige machines, combineert de CP 130 kracht en precisie. Het grote spanbereik, de uitstekende nauwkeurigheid en het intelligente ontwerp maken het een betrouwbaar gereedschap van voorbewerken tot nabewerken.

CM 20: Mechanische zelfcentrerende spanner/klem.

Een kleine klem voor hoge precisie
Gekenmerkt door een zelfcentrerende mechanische opspanning, is de nieuwste toevoeging aan het CM-assortiment speciaal ontworpen voor het opspannen van kleine onderdelen die een hoge precisie vereisen!

De CM 20 is ontworpen voor de microtechnische, horloge- en medische sector en is compact, nauwkeurig en wordt door onze klanten gewaardeerd om zijn robuustheid! Het lichte gewicht van 0,215 kg maakt het een ideale partner voor bewerkingscentra die lage belastingen op hun tafel accepteren.

Azimut 50: Pneumatische zelfcentrerende spanner/klem.

Altijd efficiëntie!
De nieuwste toevoeging aan ons Azimut-assortiment, gekenmerkt door zijn zelfcentrerende pneumatische binnen- of buitenklemming, heeft een groot voordeel: hij neemt weinig ruimte in beslag.

Ontworpen voor het klemmen van kleine onderdelen en bedoeld voor de microtechnische, horloge- en medische sector, de Azimut 50, met zijn bewerkbare bekken in verschillende materialen en zijn uitstekende herhaalbaarheid, is ideaal voor robotladen en serieproductie!

Offerte aanvragen
    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website (verplicht).